Over ons

Nooyen Kennels & Hekwerken is gevestigd in het Belgische Hechtel-Eksel en maakt deel uit van de Nooyen Groep. Sinds 1991 is dit bedrijfsonderdeel nadrukkelijk aanwezig op de professionele markt als fabrikant van hondenkennels en sierhekwerk.

De Nooyen kwaliteitskennels worden vervaardigd uit de beste materialen en zijn het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van kennelinrichting. Steeds vaker worden dierenasiels en honden- en kattenpensions uitgerust met onze Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van een gedegen advies.

Het hekwerk van Nooyen staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ons bijzonder uitgebreide productgamma geeft u alle mogelijke vrijheid bij uw keuze. Een standaardtype of een model afgestemd op uw persoonlijke wensen: uw creativiteit is onze uitdaging!

NOOYEN GROUP

Nooyen is in 1978 ontstaan als productiebedrijf voor de vervaardiging van hoogwaardige vloersystemen in de agrarische sector. Inmiddels is de Nooyen-group uitgegroeid naar een toonaangevende internationale speler met dochterondernemingen in verschillende bedrijfstakken en actief in meer dan 60 landen met een wereldwijd distributienetwerk. Met slimme innovaties bieden we onze klanten over de hele wereld de beste oplossingen voor de uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd. Met hoogwaardige producten biedt onze groep maximale resultaten voor onze klanten en dealers.

Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid kenmerken de kracht van de Nooyen Group:

NOOYEN GROUP: MET MEERDERE BEDRIJVEN ACTIEF IN VERSCHILLENDE BRANCHES

Nooyen is – naast haar activiteiten in de industriële en architectonische branche – markt en technologieleider voor vloersystemen in de agrarische markt. Met onze innovatieve oplossingen en kwaliteitsproducten ontwikkelen we technologisch hoogwaardige producten gericht op dierenwelzijn, hygiëne en resultaat.

Meer weten over de bedrijven in de Nooyen Group?

Nooyen-Group